Kategoriarkiv: Mitt drömliv – ett medvetet val

Några märkliga påståenden har korsat min väg. ”Allt är vibrerande energi ”. Det kunde jag ”köpa” ganska omgående. ”Varje människa skapar sin egen livsupplevelse, sitt eget liv”. WOW, om detta är sant kan jag välja vad jag vill skapa! Vad vill jag välja? Hur gör jag för att skapa? Vad händer i en skapelseprocess?
Tusen frågor bubblade fram. Jag blev en s,k, ”metafysisk sökare”. Svaren dök upp genom många kanaler. Min första mentor blev Bob Proctor. Sedan kom det stora, för mig kanske viktigaste mötet med Abraham/Hicks. Allt stämde så perfekt med de yogiska filosofierna jag hållit på med de senaste åren. Jag mötte Harrison Klein och förstår nu hur min egen inre transformation skapar de yttre förändringar jag önskar.
Napoleon Hill är min business-guide. Hans framgångsprinciper står på en gedigen grund av andlighet. Slutligen har mina studier inom AMORC ännu mer förstärkt min trygghet att veta att jag har fullständig valfrihet av tankar och känslor, källan till skapandet av den materiella synliga världen.
Själv tillämpar jag dagligen all denna kunskap och min förhoppning är att snart kunna få dela med mig till alla som söker förändring i sitt liv, att få uppleva och leva sitt drömliv här och nu. Det handlar om att bli medveten om vad man verkligen vill och att medvetet gå mot det målet.
Jag läste någonstans: ”Vet du vart du är på väg? Vill du dit?”

DRÖMPAKETET 2014

SYFTET är att du som har en stark önskan om förändring i ditt liv ska få hjälp med att nå fram till ditt personliga DRÖMLIV. VAD ÄR ETT DRÖMLIV? En högst personlig upplevelse av strålande hälsa och vitalitet, glädje, ekonomisk … Fortsätt läsa

Publicerat i EFT, Mer om Drömbyggarna på Fribergs och i Ängelholm, Mitt drömliv - ett medvetet val, Okategoriserade, Utbud, Yoga | Kommentarer inaktiverade för DRÖMPAKETET 2014