Kategoriarkiv: Mer om Drömbyggarna på Fribergs och i Ängelholm

DITT LIV
Fem år från nu, kommer ditt liv att vara som i dag med skillnaden att du är fem år äldre?
ELLER: kommer du att leva en helt ny version av ditt liv, ett liv fyllt med glädje, ekonomisk trygghet, strålande hälsa, harmoniska relationer, med andra ord: ett meningsfyllt drömliv?
En del människor verkar ha allt dom kan önska sig, och mer. De flesta människor verkar sakna allt detta eller delar av det. Det senaste århundradet har man försökt förstå vad som ligger bakom de stora skillnaderna.
Mycket pekar på att NYCKELN som öppnar alla önskedörrar finns inom dig!
TANKEMÖNSTER är skillnaden mellan ett oönskat och ett önskat liv! Var du än är i livet kan du börja idag att bli medveten om dina egna blockerande tankemönster, eliminera dom och ersätta dom med tankar och känslor som leder mot det du önskar av livet!
LIVET HÄNDER INTE, DU SKAPAR DET!
Vill du veta mer och börja skapa medvetet, ta första steget mot förändring?
Då är Du är välkommen att delta i en Drömbyggarcirkel hos Elisabeth i butiken Second Chance for Life i Ängelholm. Dörrarna öppnas för detta spännande personliga inre äventyr under en begränsad tid, kl 19-20:30 torsdagarna den 27 nov, den 11 dec, den 8 jan. 2015 och den 22 jan.
Kontakta Elisabeth på tel: för förköp av biljett (150 kr) till en av de 8 platserna eller betala 100 kr vid drop-in om platser fortfarande finns tillgängliga.
Jag ser fram emot att träffa Dig och tillsammans bygga vårt bästa år, 2015!
Anita Gustavsson från Fribergs Gård
www.fribergsgard.se

DRÖMPAKETET 2014

SYFTET är att du som har en stark önskan om förändring i ditt liv ska få hjälp med att nå fram till ditt personliga DRÖMLIV. VAD ÄR ETT DRÖMLIV? En högst personlig upplevelse av strålande hälsa och vitalitet, glädje, ekonomisk … Fortsätt läsa

Publicerat i EFT, Mer om Drömbyggarna på Fribergs och i Ängelholm, Mitt drömliv - ett medvetet val, Okategoriserade, Utbud, Yoga | Kommentarer inaktiverade för DRÖMPAKETET 2014