DRÖMPAKETET 2014

SYFTET är att du som har en stark önskan om förändring i ditt liv ska få hjälp med att nå fram till ditt personliga DRÖMLIV.

VAD ÄR ETT DRÖMLIV? En högst personlig upplevelse av strålande hälsa och vitalitet, glädje, ekonomisk trygghet, bra relation med sig själv och andra samt en känsla av meningsfullhet i livet.

VEM ÄR DRÖMPAKETET ADRESSERAT TILL? Du som har en längtan till att uppleva nya dimensioner av dig själv och ditt liv, ta ett djupt andetag, slut ögonen och ställ frågan till dig själv: ”Vill jag verkligen ha förändring? Är jag beredd att släppa taget om mina gamla inrotade rädslor och negativa livsmönster? Vill jag tillåta mig själv att nå min högsta potential och förverkliga mina drömmar om framgång och lycka?” Om svaret är ”Ja!” är Drömpaketet ämnat för Dig!                                                                                           Du som läser detta kan vara student, pensionär, förälder, företagsledare, kvinna eller man, ung eller gammal…. alla har vi någonstans ”drömmen om ett lyckligt liv”. 

VAD ÄR INNEHÅLLET? Under fyra söndags-seminarier under våren 2014 kommer vi att lära oss att hantera och släppa stress kring hälsa, ekonomi, relationer och livsuppgift. 

HUR GÖR MAN? Övningar som kommer från yoga, mindfulness, energipsykologi (EFT) och visualisering är enkla men effektiva och kräver inga förkunskaper.En viktig del är att din inre drömbild uttrycks skriftligt. Detta stärker omprogrammeringen av ditt undermedvetna så att nya, mer medvetna val leder till önskade förändringar mot ditt personliga drömliv! Vårt gemensamma arbete en gång i månaden blir utgångspunkten för dina dagliga små uppgifter hemma. Om visionen ska bli verklighet behöver hjärnan matas med glädjefyllda bilder varje dag.

VAD HÄNDER SEDAN? Som avslutning på vårt ”Drömarbete” som under våren har broderats ut i klara, tydliga och vackra färger samlas vi till ett skrivar-retreat. Var och en författar sin personliga version av ”Boken om Min Lyckliga Framtid”.

”THE THOUGHTS AND IMAGES OF YOUR MIND ARE THE BLUEPRINT OF YOUR REALITY- You have the creative power to create the life of your dreams”.  Harrison Klein.

I min egen Dröm för 2014 skriver jag om en entusiastisk, glad, kreativ och sammansvetsad grupp människor som fortsätter att skriva sin Livsdröm på en höst-retreat i Italien. Men det drömmer vi fram gemensamt under året som kommer! 🙂

VAD KOSTAR DET? Två förberedande möten under 2013, den 27 oktober och den 24 november kostar tillsammans 1250 kr (inkl moms).

Under 2014 är seminarierna planerade till första söndagen i februari, mars, april och maj. Detta är det egentliga Drömpaketet som kostar totalt 2500 kr (inkl moms).

Totalvärde 3750 kr (inkl. moms).  2950 kr (inkl. moms) om du bokar innan den 21 oktober 2013. Max 8 deltagare.

Skrivar-retreaten är planerad till slutet av maj. Exakt tid, plats och kostnad meddelas under våren 2014.

Undrar du över något är du alltid välkommen att kontakta mig på info@fribergsgard.se eller ring 0768 99 09 88.

Det här inlägget postades i EFT, Mer om Drömbyggarna på Fribergs och i Ängelholm, Mitt drömliv - ett medvetet val, Okategoriserade, Utbud, Yoga. Bokmärk permalänken.