Unik skrivarkurs med yoga/meditation

Exklusiv och sinnlig skrivarkurs med inslag av yoga på en av Sveriges vackraste platser, Bjärehalvön, Skåne.

Unna dig en skrivarhelg med andra skrivsugna när körsbärsträden och magnoliorna blommar och bokskogen slagit ut.

Välkommen till Sjöbyggaregården, Torekov, Båstad kommun 16 – 18 maj 2014.

Vi erbjuder en annorlunda och spännande skrivar- kurs där vi varvar kreativt skrivande med yoga. Genom skrivandet och yogaövningarna närmar vi oss våra drömmar. Hela Sjöbyggaregården står till vårt förfogande. Ni inkvarteras i trivsamma enkelrum. Alla måltider ingår. Kursen startar kl. 15.00 fredagen den 16 maj och avslutas kl. 14.00 söndagen den 18 maj. Totalkostnad för kost, logi och kurs är 3600 kronor exkl. moms.

Skriv Din Dröm

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.